Gratis bezinningsmiddag

Een aantal keer per jaar organiseren wij gratis bezinningsmiddagen. Tijdens deze middagen wordt stilgezet bij een speciaal thema.

Bij dit thema staat altijd centraal hoe je meer vanuit rust kunt leven. De ene keer verzorgd Leven vanuit rust het thema zelf, een andere keer wordt er een gastspreker uitgenodigd om iets over dit thema te vertellen. De bezinningsdagen worden op mooie plekken in het land gehouden, bij voorkeur in een klooster. 

 

Gratis Bezinningsmiddag

‘ Innerlijk leiderschap – hoe geef ik leiding aan mezelf?’

15 maart 2019 te Zeist & 22 maart 2019 te Heiloo

 

Tijdens deze middag wordt je meegenomen op reis, een innerlijke reis. Je leert wat er voor nodig is om leiding te kunnen geven aan jezelf. Door middel van eeuwenoude kloosterelementen, die in een nieuw jasje zijn gestoken, leer je meer vanuit rust naar jezelf te luisteren. We wisselen deze middag af met eenvoudige theorieën om deze direct te koppelen aan je eigen leven zodat je deze zelf kunt gaan toepassen in je dagelijks leven. 

Maar houdt je vast, ook al klinken de kloosterwoorden eenvoudig en gemakkelijk, we beloven geen eenvoudige en kalme reis. Je kunt innerlijke hoge golven tegenkomen, in een storm terecht komen of mist, maar we beloven een anker voor je te zijn, de vuurtoren om je richting te bepalen. Zodat je naar huis gaat en beter weet wat er voor nodig is om beter leiding aan jezelf te kunnen geven. 

Ja, ik meld me aan voor de gratis bezinningsmiddag

Contact formulier

Julianaklooster/Gastenhuis te Heiloo

De Wittenberg te Zeist