Het retraitehuisje

Tijdens een individuele retraite ben je op jezelf aangewezen. Kun je even afstand nemen van alledag. Je bezinnen, stil worden en onthaasten. Even pas op de plaats maken om te overdenken of gewoon te genieten van de rust om je heen.

Door even pas op de plaats te maken lukt het vaak beter om na te denken, om keuzes te maken, om afstand te nemen van je dagelijks leven. Door tijd te nemen voor jezelf, stil te zijn en te onthaasten lukt het vaak beter om zicht te krijgen op zaken die vertroebeld zijn geraakt. Door haast, stress, emoties, gedachtes, zorgen, kortom het leven, kan het zo zijn dat je door jaren heen bent vergeten goed voor jezelf te zorgen. De focus lag misschien iets teveel bij anderen, waardoor  je  jezelf bijna vergeten en kwijtgeraakt bent. Tijdens je verblijf in het retraite-huisje kun je je bezinnen op jezelf, welke keuzes heb je te maken, waar wil je de aandacht de komende periode op richten? 

 

Extra’s bij boeken

Bij behoefte is er de gelegenheid tot een persoonlijke gesprek tijdens een wandeling (€ 50,-) , bezoeken we samen een Benedictijnse klooster (€ € 50,-) of kun je creatief aan de slag met het maken van een leren armband met je eigen unieke tekst (€ 15,-) of maak je een leren omslag voor je (dag)boek, aantekeningenschrift o.i.d. (€ 35,-) 

Het retraitehuisje is alleen te boeken in de wintermaanden.

(Oktober, November, December, Januari, Februari en Maart)

Bedankt voor de goede zorgen, het wijntje, de fijne gesprekken. Wat een fijne, stille plek.   Heleen  

Wat een sfeervol huisje, veel kleine details die met zorg en liefde zijn uitgezocht en neergezet. Ik kom nog een keer terug.   Marije

Bedankt voor de fijne tijd. Ik heb kunnen nadenken over wie ik ben, wat ik wil en wat mijn focus wordt voor 2019.   Didi