Retraitehuisje
De Bedstee

 

 

Tijdens een individuele retraite ben je op jezelf aangewezen. Kun je even afstand nemen van alledag. Je bezinnen, stil worden en onthaasten. Even pas op de plaats maken om te overdenken of gewoon te genieten van de rust om je heen.

Door even pas op de plaats te maken lukt het vaak beter om na te denken, om keuzes te maken, om afstand te nemen van je dagelijks leven. Door tijd te nemen voor jezelf, stil te zijn en te onthaasten lukt het vaak beter om zicht te krijgen op zaken die vertroebeld zijn geraakt. Door haast, stress, emoties, gedachtes, zorgen, kortom het leven, kan het zo zijn dat je door jaren heen bent vergeten goed voor jezelf te zorgen. De focus lag misschien iets teveel bij anderen, waardoor  je  jezelf bijna vergeten en kwijtgeraakt bent. Tijdens je verblijf in het retraite-huisje kun je je bezinnen op jezelf, welke keuzes heb je te maken, waar wil je de aandacht de komende periode op richten? 

Kom je alleen of neem je iemand mee?

Een retraite is heerlijk om alleen te beleven, maar soms kan het ook fijn zijn om iemand te hebben waarmee je je gedachtes, gevoelens en retraite samen kunt delen. In het retraitehuisje is de mogelijkheid om iemand mee te nemen. Gewoon voor de gezelligheid, maar het kan ook zijn voor steun, voor een luisterend oor of misschien wel dat je een retraite in je eentje te spannend vindt. Neem gerust iemand mee! 

Extra’s om je retraite compleet te maken!

Bij behoefte is er de gelegenheid tot een persoonlijk begeleidingsgesprek van een uur, diverse stresstesten, kun je een Benedictijns klooster in de buurt bezoeken of kun je creatief aan de slag in het atelier wat zich naast het retraitehuisje bevindt.  

Tarieven

  • Retraitehuisje per nacht                            € 50,- p.p.
  • 2e persoon meenemen tijdens retraite € 25,- per nacht.
  • Begeleidingsgesprek  1 á 1,5 uur               € 50,- 
  • Stresscheck  via harcoherentie                    € 12,50 per keer
  • Stresstest + analyse                                     € 50, –
  • Bravermanstest + analyse                         € 50,-
  • Creatieve verwerking                                  € in overleg 

 

 

ps. als je het retraitehuisje boekt, vermeld dan dat je boekt via Leven vanuit rust ivm een retraite. 

Via de bookingsite worden er andere prijzen gehanteerd! 

De prijzen die hier op de website staan gelden voor het retraitehuisje.

Bedankt voor de goede zorgen, het wijntje, de fijne gesprekken. Wat een fijne, stille plek.   Heleen  

Wat een sfeervol huisje, veel kleine details die met zorg en liefde zijn uitgezocht en neergezet. Ik kom nog een keer terug.   Marije

Bedankt voor de fijne tijd. Ik heb kunnen nadenken over wie ik ben, wat ik wil en wat mijn focus wordt voor 2019.   Didi