Retraitehuisje
De Bedstee

Individuele retraite 

 

Tijdens een individuele retraite ben je op jezelf aangewezen. Kun je even afstand nemen van alledag. Je bezinnen, stil worden en onthaasten. Even pas op de plaats maken om te overdenken of gewoon te genieten van de rust om je heen.

Door even pas op de plaats te maken lukt het vaak beter om na te denken, om keuzes te maken, om afstand te nemen van je dagelijks leven. Door tijd te nemen voor jezelf, stil te zijn en te onthaasten lukt het vaak beter om zicht te krijgen op zaken die vertroebeld zijn geraakt. Door haast, stress, emoties, gedachtes, zorgen, kortom het leven, kan het zo zijn dat je door jaren heen bent vergeten goed voor jezelf te zorgen. De focus lag misschien iets teveel bij anderen, waardoor  je  jezelf bijna vergeten en kwijtgeraakt bent. Tijdens je verblijf in het retraite-huisje kun je je bezinnen op jezelf, welke keuzes heb je te maken, waar wil je de aandacht de komende periode op richten? 

Kom je alleen of neem je iemand mee?

Een retraite is heerlijk om alleen te beleven, maar soms kan het ook fijn zijn om iemand te hebben waarmee je je gedachtes, gevoelens en retraite samen kunt delen. In het retraitehuisje is de mogelijkheid om iemand mee te nemen. Gewoon voor de gezelligheid, maar het kan ook zijn voor steun, voor een luisterend oor of misschien wel dat je een retraite in je eentje te spannend vindt. Neem gerust iemand mee! 

Extra’s om je retraite compleet te maken!

Als je behoefte hebt aan;

  • een persoonlijk gesprek of wandeling
  • een stresstest of
  • een creatieve verwerking 

dan kun je een of meerdere extra’s bijboeken tijdens je retraite.

Tarieven

  • Retraitehuisje per nacht                                    € 50,- p.p. (excl. € 20,- schoonmaakkosten en € 1,13 toeristenbelasting p.p.) 
  • 2e persoon meenemen tijdens retraite         € 25,- per nacht.
  • Gesprek en/of wandeling                                   € 50,- 
  • Bravermanstest + analyse                                 € 50,-
  • Creatieve verwerking                                          € 35,-

Beschikbaarheid

Het retraitehuisje is te in het najaar vanaf  oktober t/m maart beschikbaar. In het voorjaar is De Bedstee namelijk te boeken als vakantiehuisje. Soms is er in die periode ook een reservering voor een retraite mogelijk, maar neem dan even contact met mij op voor beschikbare datums.  

Voor vragen of reserveringen bel of mail naar 06 400 555 44 of esther@leven-vanuit-rust.nl

 

Bedankt voor de goede zorgen, het wijntje, de fijne gesprekken. Wat een fijne, stille plek. Heleen

Wat een sfeervol huisje, veel kleine details die met zorg en liefde zijn uitgezocht en neergezet. Ik kom nog een keer terug.   Marije

Bedankt voor de fijne tijd. Ik heb kunnen nadenken over wie ik ben, wat ik wil en wat mijn focus wordt voor 2019.   Didi