Even de tijd hebben om alleen te zijn om je eigen ritme te voelen, te ervaren wat rust en stilte met je doet.

Je bent te gast in mijn retraitehuisje De Bedstee. Het staat in een doodlopend straatje in een rustig dorpje. 

 

 

Wat is het in het retraitehuisje aanwezig:

 

 • Je slaapt in een heuse bedstee
 • Het retraitehuisje staat in een doodlopend, rustig straatje
 • Beschikking over fiets, wifi, tv, magnetron, oven
 • Extra's bij te boeken; zoals
  • ontbijt/lunch/diner
  • creatieve verwerking
  • (stilte)wandeling
  • gesprek over de kloosterhouding
  • Tikva-sessie
  • Hoofd/nek/schouder-massage
 • Gratis welkomskadootje
 • Ruime keuken aanwezig met oven, magnetron, grote koelkast met vriesvak. 
 • Tv en radio 
 • Wifi
 • Fiets
 • Beddengoed
 • Handdoeken
 • Theedoeken

 

doel van deze retraite

 

Exclusief;

Toeristenbelasting € 1,95 p.p.p.n.

Schoonmaakkosten € 20,-

Prijs

€ 75,- per nacht*

 

*exclusief

Toeristenbelasting € 1,95 p.p.p.n. en schoonmaakkosten € 20,-

 

 

 

"Een week helemaal op mijzelf in de stilte en rust van jullie knusse huisje. Mede door het weer en ook door de afwezigheid van voldoende energie hier veel van de tijd doorgebracht. In deze tijd je boek 'Rust, ritme, ruimte' gelezen. Bijzonder dat ik zo'n persoonlijk verhaal mocht lezen. Zelf al weer jaren terug ook meerdere malen mijn rust gezocht in kloosters, voornamelijk ook Benedictijns. Bijzonder de overname van citaten van Brené Brown, haar boek had ik net uit voor ik hier kwam. Bedankt voor deze week! Wens jullie veel gezondheid en Gods onmisbare zegen." 

 

- Marjan -

 

 

"Een bijzonder plekje in Opperdoes. Om tot rust te komen en om te ont-moeten en ontdekken. Het verblijf in De Bedstee was hartverwarmend.

Dankjewel!"

 

- Christa -

 

I did it!

"Wat een heerlijke plek om even tot rust te komen. Ik ga met een trots gevoel weg ' I did it'. Het zal niet de 1e keer zijn, ik kom mogelijk nog een keer. Bedankt ook voor je luisterend oor en het delen van verhaal. Bijzonder! Bedankt en wellicht tot een andere keer. Het is mij heel goed bevallen." 

 

- Melanie -

Extra's bij je retraite bijboeken?

retreat, alleen op retreat, retraite, stilteretreat, alleen, individueel, tot rust komen, stil, herstellen na burn out, christelijk, noord holland, individueel op retraite, retraitehuisje, retreathuisje

(stilte) wandeling

 

Tijdens deze wandeling gaan we samen op pad en stel ik je verschillende vragen die je helpen om dieper in jezelf af te dalen, om stiller te worden en te luisteren naar je hart ipv je hoofd. Je wordt je bewuster van datgene wat er binnen bij je leeft, waar je tijdens je retreat én thuis aandacht aan wilt geven. 

 

€ 75,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Tikva-sessie

 

 

Tijdens deze Tikva-sessie ondergaan we samen, een uur lang, een serie oefeningen waarbij je lichaam ontspant.

Door middel van rustgevende muziek, stilte, ademhaling en rustige bewegingen breng je je zenuwstelsel tot rust, waardoor als vanzelf ook je gedachten en emoties tot rust komen. 

 

€ 75,-

 

 

creatieve retreat, stilte retreat, tot rust komen, creatief, tijd voor mezelf, tijd voor jezelf, retreathuisje, alleen zijn, tot rust komen

creatieve verwerking

 

 Visionboard

Op een canvas doek visualiseer je wat jij belangrijk vindt. Dit canvas kun je daadwerkelijk mee naar huis nemen, zodat het je herinnert aan je retraite. Er liggen allerlei materialen voor je klaar om creatief mee aan de slag te gaan. 

 

Leren (Bijbel)hoes 

Ik laat je zien hoe je je eigen leren (Bijbel)hoes maakt. Je kunt hiervoor een eigen (oude) Bijbel gebruiken, maar ook een boek of schrift.

Belangrijk is dat het een harde kaft heeft. 

Deze hoes gaat jarenlang mee, hoe meer hij gebruikt wordt hoe mooier hij wordt. 

 

€ 75,-

 

Nek/schouder/hoofd massage

 

 

Het hoofd is het centrum van ons bestaan. We eten, ruiken, zien, horen en we denken ermee. Er gebeurt veel in ons hoofd, naast dat er ontzettend veel spieren en zenuwuiteinden op je hoofd zitten, kunnen er ook veel spanningen ophopen.

Om juist je hoofd, met al haar indrukken te laten masseren, leidt dit vrijwel altijd  tot een snelle en diepe ontspanning.

Deze hoofdmassage is een hele bijzondere en laagdrempelige massage van een half uur. Je blijft gewoon zitten met je kleding aan en ondertussen krijg je een massage van nek, schouders en hoofd.

 

€ 45 (half uur)

€ 85,- (uur)

 

Breng je zenuwstelsel tot rust-sessie

Ontdek  hoe je zenuwstelsel werkt en wat voor invloed je zelf hebt op je zenuwstelsel. Leer hoe je zenuwstelsel voor je zorgt en dat je niets kunt doen aan bepaalde reacties.

Ik leg je uit hoe je zelf,  op eenvoudige wijze, je zenuwstelsel op de rem kunt laten staan om rust en ontspanning te ervaren.

Ik leer je eigenlijk invloed uit te oefenen op het gas- en rempedaal van je eigen lichaam. 

 

€ 95,-

 

 

 

 

Laat voor je koken

 

Wil je jezelf heerlijk verwennen of heb je geen zin om te koken? Kies dan voor om je ontbijt, lunch en/of een diner te laten bezorgen. Er kan veel op maat gemaakt worden, er is keuze uit diverse menu's en variaties.

Ik werk hierbij samen met een plaatselijke cateraar. 

(bij 4 dagen of meer gaat de prijs per maaltijd omlaag) 

 

Ontbijt  € 15,-

Lunch  € 15,-

Diner  € 27,50

 

Beschikbaarheid 

deze kalender toont enkel  de beschikbaarheid, je kunt er niet mee boeken.