Hoe een INDIVIDUELE RETRAITE zorgt voor rust en ontspanning.

 

Je bent van harte welkom in mijn retraitehuisje 'De Bedstee', waar je je begeeft in een doodlopend straatje. 

Het oudste straatje van het dorp waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan.

Veel gasten ervaren de stilte en de gemoedelijkheid als prettig en rustgevend. 

Neem lekker de tijd, volg je eigen ritme, doe die dingen waar jij tijdens je retraite behoefte aan hebt.

 

Je slaapt in een knusse bedstee

Ik woon aan de overkant van het huisje, dus als je iets te vragen hebt of om een praatje verlegen zit, ben ik vaak in de buurt. 

 

Je kunt ervoor kiezen om heerlijk op jezelf te zijn, dan hebben we bij aankomst en vertrek kort contact en laat ik je verder met rust. Maar als je je retraite meer verdieping en impact wil laten hebben kun je extra's bijboeken.

Verderop deze pagina vindt je meer over deze extra's. 

 

Wat als een individuele retraite je spannend lijkt?

Herin ben je niet de enige! Bijna alle retraitegasten die ik ontmoet vinden het super-super-superspannend om op retraite te gaan, of het nu een individuele retraite of een groepsretraite is.

Vragen als; Houd ik dat wel vol? Wat als mijn emoties mij overspoelen? Wat als het helemaal niets voor mij is? Wat als het te confronterend is? Wat als ik mij ga vervelen? Wat als ik naar huis wil? Wat als ik niet tegen de stilte en alleen zijn kan?

Deze vragen zijn vragen die de meeste deelnemers zich van tevoren stellen en zijn volkomen normaal en begrijpelijk.

Als je het spannend vindt om een retraite te boeken, schroom niet om je vragen of twijfels met mij te bespreken door contact met mij op te nemen. Vaak helpt dit om de drempel lager te maken voor jezelf. 

En weet dat bijna alle deelnemers na afloop van een retraite zeggen: "Het is mij zo goed bevallen, ik ga het nog eens doen!"  

Lees hier de ervaringen van retraitegasten maar eens. 

Praktische informatie

 

Ruime keuken aanwezig met oven, magnetron, grote koelkast met vriesvak. 

Tv en radio aanwezig.

wifi

gratis fiets 

INCLUSIEF

Mijn boek

Kennismakingsgesprek

Beddengoed

Handdoeken

Keukendoeken

Wifi

Fiets

EXCLUSIEF

Toeristenbelasting € 1,95 p.p.p.n.

Schoonmaakkosten € 20,-

PRIJS

€ 75,- per nacht,

minimale afname 2 nachten

 

Extra verdieping?

retreat, alleen op retreat, retraite, stilteretreat, alleen, individueel, tot rust komen, stil, herstellen na burn out, christelijk, noord holland, individueel op retraite, retraitehuisje, retreathuisje

Een (stilte) Wandeling

€ 75,-

Tijdens deze wandeling gaan we samen op pad en stel ik je verschillende vragen die je helpen om dieper in jezelf af te dalen, om stiller te worden en te luisteren naar je hart ipv je hoofd. Je wordt je bewuster van datgene wat er binnen bij je leeft, waar je tijdens je retreat én thuis aandacht aan wilt geven. 

 

 

 

 

Een Tikva - sessie

€ 75,-

 

Tijdens deze serie oefeningen laat je je lichaam ontspannen.

Door middel van rustgevende muziek, stilte, ademhaling en oefeningen om je zenuwstelsel tot rust en ontspanning te brengen.

Woorden van hoop en kracht zorgen voor rustgevende gedachtes.  

 

 

creatieve retreat, stilte retreat, tot rust komen, creatief, tijd voor mezelf, tijd voor jezelf, retreathuisje, alleen zijn, tot rust komen

Een Creatieve Verwerkingsopdracht

€ 75,-

In mijn atelier, dat zich naast het retraitehuisje is, visualiseer je op een canvas wat je belangrijk vindt, waar je meer aandacht aan wilt geven of op welk thema jij je de komende tijd wilt richten. Op deze manier neem je letterlijk iets mee naar huis, wat je dagelijks helpt herinneren aan datgeen wat belangrijk voor je is. Er liggen allerlei materialen voor je klaar om lekker creatief mee aan de slag te gaan. 

 

 

Een hoofdmassage

€ 45,-

 

Een hoofdmassage is een hele bijzondere en laagdrempelige massage van een half uur. Je blijft gewoon zitten met je kleding aan en ondertussen krijg je de heerlijkste massage van nek, schouders en hoofd.

 

 

 

 

 

 

 

Een Kalmeer je zenuwstelsel - Sessie

€ 95,-

Ontdek je persoonlijke sleutel om stress, angst of paniekgevoel te verminderen en meer rust te ervaren, startende vanuit je lichaam. Ik leg je uit hoe je zelf, zonder hulpmiddelen en op eenvoudige wijze, je zenuwstelsel weer op de rem kunt laten staan en de rust en ontspanning te ervaren  waar je naar op zoek bent.

 

 

 

Ontbijt, lunch en/of diner

v.a. € 15,-

 

Wil je jezelf heerlijk verwennen of heb je geen zin om te koken? Kies dan voor om je ontbijt, lunch en/of een diner te laten bezorgen. Er kan veel op maat gemaakt worden, er is keuze uit diverse menu's en variaties.

Ik werk hierbij samen met een plaatselijke cateraar. 

(bij 4 dagen of meer gaat de prijs per maaltijd omlaag) 

 

Ontbijt  € 15,-

Lunchpakket  € 15,00

Diner  € 27,50

 

Beschikbaarheid 

deze kalender toont enkel  de beschikbaarheid, je kunt er niet mee boeken.