Kom tot rust in één dag.

 

  • Is een retreat van een paar dagen je teveel?

  • Wil je tot rust komen in één dag?

  • Wil je je o.a. laten inspireren door de Benedictijnse kloosterhouding?

Deze eendaagse retreat biedt een waardevolle onderbreking van je routine. Het stelt je in staat om uit je dagelijkse hectiek te stappen, even weg van je gebruikelijke verplichtingen en verantwoordelijkheden om jezelf volledig te wijden aan zelfzorg, ontspanning en de focus op jezelf en God.

 

Op zoek naar gelijkgestemde vrouwen?

Tijdens deze retreat kom je in contact met andere vrouwen die ook op zoek zijn naar rust en ontspanning en willen genieten van een dag voor zichzelf. Dit kan een gevoel van gemeenschap en verbondenheid geven, waarbij je kunt delen en leren van anderen. Het kan leiden tot nieuwe vriendschappen en waardevolle sociale ondersteuning.

 

Leer jezelf beter kennen

Tijdens deze dag keer je naar binnen om te reflecteren op jezelf. Reflectie vergroot je zelfbewustzijn en helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling.

 

Verminder je stress

Tijdens deze retreat geef je je parasympathische zenuwstelsel aandacht. Dit deel van je zenuwstelsel zorgt dat je ontspant, tot rust komt, je ademhaling en hartslag vertragen. Deze dag zit vol activiteiten die je kalmeren en tot rust brengen.

 

Nieuwe energie, inspiratie en motivatie

Deze dag zit vol inspiratie die je nieuwe motivatie en energie biedt. Door deel te nemen, tijd te nemen voor jezelf en leren van de input van anderen doe je nieuwe inzichten op.

 

Praktische informatie

 

Inclusief

Lunch

 

Data

27 oktober 2023

10.00 - 16.00 uur

 

Plaats

Noorderdijkweg 23a
Wieringerwerf

Noord-Holland

 

Prijs

Eenmalig € 65,-

 

 

Download hier het programma

 

Programma Eendaagse Retreat

Ja, ik geef mij op voor de eendaagse retreat!