Kom tot rust in het retraitehuisje

In het retraite-huisje De Bedstee heerst stilte, rust en eenvoud. Het huisje staat in een doodlopend straatje waar vriendelijkheid en gemoedelijkheid heerst (een vaakgehoorde opmerking van retreatgasten).

Je slaapt in een knusse bedstee in een stil huisje die van alle gemakken voorzien is. Je kunt een individuele retreat zien als een APK-tje voor jezelf. Je geeft onverdeelde aandacht aan jezelf. 

Ik woon aan de overkant van het retreathuisje, wat veel gasten een fijn idee vinden. 

 

Haal meer rust uit je retraite!

Om nog meer verdieping en rust uit je retraite te halen kun je kiezen uit een aantal extra's. 

Hoe doe je dit?

Stap 1

Boek je retreat

Stap 2

Kiest welk extra('s)  je wilt toevoegen

Stap 3

Geef je keuze(s) aan mij door bij je boeking (in overleg kan dit ook later gedaan worden)

 

Onze mooiste 

ervaringen

zijn onze 

stilste momenten

Friedrich Nietzsche

Praktische informatie

 

INCLUSIEF

Welkomstkadootje

Kennismakingsgesprek

Beddengoed

Handdoeken

Keukendoeken

Wifi

Fiets

 

EXCLUSIEF

Toeristenbelasting € 1,95 p.p.p.n.

Schoonmaakkosten € 20,-

 

PRIJS

€ 175,85 (3-daagse retreat)

€ 329,75  (5-daagse retreat)

€ 558,65 (7-daagse retreat)

 

Ja, ik boek een individuele retraite

Maak hier je keuze uit rustgevende extra's

retreat, alleen op retreat, retraite, stilteretreat, alleen, individueel, tot rust komen, stil, herstellen na burn out, christelijk, noord holland, individueel op retraite, retraitehuisje, retreathuisje

(stilte) Wandeling

€ 75,-

Tijdens deze wandeling gaan we samen op pad en stel ik je verschillende vragen die je helpen om dieper in jezelf af te dalen, om stiller te worden en te luisteren naar je hart ipv je hoofd. Je wordt je bewuster van datgene wat er binnen bij je leeft, waar je tijdens je retreat én thuis aandacht aan wilt geven. 

 

Rustgevende oefeningen voor

je lichaam

€ 25,-

Tijdens deze oefeningen laatje je lichaam ontspannen. Door middel van rustgevende muziek, stilte, ademhaling en oefeningen om je zenuwstelsel tot rust en ontspanning te brengen. Woorden van hoop en kracht zorgen voor rustgevende gedachtes.  

 

 

creatieve retreat, stilte retreat, tot rust komen, creatief, tijd voor mezelf, tijd voor jezelf, retreathuisje, alleen zijn, tot rust komen

Visionboard

€ 75,-

Op een visionboard visualiseer je wat je belangrijk vindt, waar je meer aandacht aan wilt geven of op welk thema jij je de komende tijd wilt richten. Een visionboard herinnert jouw dagelijks  aan datgeen wat belangrijk voor je is. Er liggen allerlei materialen voor je klaar in het atelier, wat zich naast het retreathuisje bevind.

 

Gesprek

€ 75,-

 

Tijdens dit gesprek wil ik je tot steun zijn, een luisterend oor bieden of misschien wil je het hebben waarom je je retreat onderneemt, waar je tegenaanloop of wat je wilt veranderen in je leven. Bij behoefte voorzie ik je van advies rondom mijn eigen ontwikkelde  SLAK-methode die haar inspiratie ontleend aan de Benedictijnse kloosterhouding. 

 

 

 

 

detoxweek, detox, detox met sapjes, sapkuur, retreat, detoxretreat, individueel, detoxretraite, noordholland, innerlijke detox

Sapkuur-detox kuur

€ 105,-

 Tijdens deze drie-daagse detox-sapkuur retreat wordt je voorzien van 9 sappen/soepen/shots per dag. Zowel lichamelijk als mentaal kan deze kuur je een kick geven! Ik werk hierbij samen met Zussensap

 

 

Retreat Yourself Box

(voor thuis)

Box 1; € 24,95-

Box 2; € 49,95

 

Nog in ontwikkeling

 

 

Reviews

 

Lieve Esther,

Wow, wat heben jullie een mooi, lief en rustig huisje hier. Ik heb hier moeilijke en mooie momenten gehad. Ik ben mezelf hier heel erg tegengekomen. Maar wat was het fijn om hier naar mijn verdriet te kunnen luisteren, het echt aan te gaan en het niet weg te hoeven stoppen, omdat je door moet. Bedankt voor alles en dat ik je mooie boek mocht lezen. Daar heb ik veel aan gehad.

 

Maaike (maart 2023)

Beste Esther,

Wat een heerlijk retraitehuisje heb je gecreeërd. Ondanks de regen en de sneeuw, was het zeker geen straf om binnen te zitten. ;) Het werkte voor mij goed om even los te komen van mijn hectische leven thuis en even helemaal te focussen op dingen die voor mij belangrijk zijn. Volgende keer hoop ik met mooi weer meer van de omgeving te gaan bewonderen.

 

Wilma (maart 2023) 

Beste Esther

Dank je wel voor een paar dagen van stilte zoeken, geholpen door je prettig geschreven boek. Ik ben blij dat ik je heb gevonden. Fijn om in je retraitehuisje te kunnen verblijven. En dan ook nog uitgebreid de tijd voor een gesprek!

 

Annemieke (januari 2023)

Algmene Voorwaarden Retraitehuisje De Bedstee Januari 2022
PDF – 53,8 KB 24 downloads