Thuis retraite

Ik krijg regelmatig de vraag of ik ook een retraite voor thuis aanbiedt. Sommige vrouwen vinden het niet fijn om weg van huis te zijn, hebben nog kleine kinderen of vinden een retraite in hun eentje spannend of er geen budget beschikbaar voor een retraite.

Speciaal voor deze vrouwen heb ik de thuis-retraite ontworpen!

 

Wat kun je verwachten?

Boek 'rust, ritme, ruimte'

Je krijgt mijn boek thuisgestuurd. Dit boek neemt je mee in mijn eigen zoektocht, maar ik vertel je ook meer over de achtergronden van de Benedictijnse spiritualiteit, je leert hoe anderen de kloosterhouding in hun dag toepassen en je krijgt persoonlijke oefeningen en vragen die je helpen om thuis te leven met rust, ritme en ruimte voor jezelf. 

Persoonlijke podcast

Je ontvangt begeleide meditaties, oefeningen en vragen die je helpen nadenken over hoe jij wilt leven vanuit rust.

Inspirerende opdrachten

Stimuleer je geest met inspirerende teksten en schrijfopdrachten die je helpen je gedachten en gevoelens te verkennen en te ordenen.

Persoonlijke begeleiding als je dit wilt

Hoewel deze retraite thuis plaatsvindt, sta je er niet alleen voor. Als je dit fijn vindt kun je tijdens je thuisretraite ondersteuning en aanmoediging ontvangen wanneer je dat nodig hebt. 

 

Begin je thuis retraite vandaag nog!

De thuis retraite is ontworpen om je te helpen een pauze te nemen van de dagelijkse drukte en te focussen op wat echt belangrijk is: aandacht voor de Bron waaruit je put en aandacht voor jezelf.

Neem de tijd om jezelf om te ontdekken, te groeien en te bloeien, zodat je in een druk leven tóch kunt leven vanuit rust. 

Klaar om de volgende stap te zetten naar uiterlijke én innerlijke rust?

Schrijf je vandaag nog in voor de thuisretraite en begin aan je rustgevende reis zonder je huis te verlaten.

 

"ik heb je boek tijdens mijn retraite in je huisje gelezen. Mijn situatie is totaal anders, maar ik herken veel in wat je schrijft. Je boek heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd. Dank daarvoor!"

- Heleen - 

"Ik ben onder de indruk van je kwetsbaarheid. Je schrijft toegankelijk en neemt de lezer echt mee aan de hand. Mooi hoe je je eigen zoektocht heb verbonden aan de spiritualiteit en ook oefeningen meegeeft."

-Marja - 

"Je boek stond al een tijdje in de kast en ben er nu aan toegekomen om te lezen. Wat ben jij dapper en moedig en wat heb jij veel meegemaakt. Bijzonder hoe je, zo jong al, zo in het leven kunt staan. Ik ben in de 70 en ben nu bezig met deze onderwerpen. Knap geschreven!"

- Liesbeth - 

De thuis retraite is vanaf het najaar beschikbaar.

Wil je op de hoogte blijven en op de wachtlijst gezet worden?

Stuur me hier even een mailtje.