Onze missie

We dagen om te onthaasten, verstillen en te herstellen van stress om op die manier meer vanuit rust te kunnen leven.

Door kleine en eenvoudige veranderingen in de dag, in je levenshouding toe te passen lukt het beter om vanuit rust te leven.

Onze missie wordt geïnspireerd door de eeuwenoude kloosterhouding, maar ook door wetenschappelijke inzichten van vandaag t.a.v. stress versus rust. 

 

We willen een tegenhanger zijn in deze snelle, stressvolle maatschappij!  Niet sneller – maar langzamer, niet meer – maar minder, geen geluiden – maar stilte, niet van buitenaf – maar keer naar binnen, niet leven met maskers op, maar durven zijn wie we echt zijn.

We willen jou ontmoeten in je echtheid.

In de mooie ervaringen, de bijzondere ontmoetingen, maar ook in de rauwheid van het leven. Waar dingen niet lukken, tegenzitten, confronteren, pijn doen en schuren, waar je het even niet meer weet of voor je ziet. Waar je geen houvast lijkt te hebben en je je eenzaam en onzeker voelt.

We bieden je een plek aan om te rust te komen.

Zowel van buiten als van binnen. Van buiten door op mooie plekken in Nederland te komen waar je lijf tot ontspanning kan komen, waar je even uit je hoofd kunt komen en kunt herstellen van de hectiek en prikkels van het leven.

Maar ook een plek waar je innerlijk tot rust kunt komen. Waar je vanuit je hoofd (met alle gedachtes, meningen, de lat die veel te hoog ligt, moeten en oordelen) naar je hart mag zakken. Naar een plek waar je jezelf kunt zijn. Zonder oordeel, zonder iets te moeten zeggen of doelen die je moet behalen. Waar we de lat juist laag leggen, eenvoudigen dingen zeggen en waar je mag zijn wie je bent.