Missie

Ik daag je uit om te onthaasten, verstillen en te herstellen van stress om op die manier meer vanuit rust te kunnen leven.

Door kleine en eenvoudige veranderingen in de dag, in je levenshouding toe te passen lukt het beter om vanuit rust te leven.

Mijn persoonlijke missie wordt geïnspireerd door de eeuwenoude christelijke kloostertraditie, maar ook door wetenschappelijke inzichten van vandaag t.a.v. stress versus rust. 

 

Niet sneller – maar langzamer, niet meer – maar minder, geen geluiden – maar stilte, niet van buitenaf – maar keer naar binnen, niet leven met maskers op, maar durven zijn wie we echt zijn.

Neem tijd voor jezelf en kom tot rust.

Leven vanuit rust wil een plek bieden waar je zowel uiterlijk als innerlijk tot rust kunt komen. Waar je vanuit je hoofd (met alle gedachtes, meningen, de lat die veel te hoog ligt, moeten en oordelen) naar je hart mag zakken. Naar een plek waar je jezelf kunt zijn. Zonder oordeel, zonder iets te moeten zeggen of doelen die je moet behalen. Waar we de lat juist laag leggen, eenvoudigen dingen zeggen en waar je mag zijn wie je bent.